Delavnica z Jano Gams

V torek, 30. maja in v ponedeljek, 5. junija, organiziramo delavnico z Jano Gams.
Delavnici bosta potekali od 18.00-20.00 na društvenih prostorih.
Prijavite se lahko na obe delavnici (vsebinsko bosta med seboj povezani) ali samo na eno. Prednost imajo tisti pari, ki se bodo prijavili na obe delavnici.
Število udeležencev:
8 parov
Neomejeno število gledalcev
Cena:
- 90 € za aktivni par za oba termina
- 50 € za aktivni par za en termin
- 60€ za slušatelje za oba termina
- 35 € za slušatelje za en termin

Prijave sprejemamo na:
kinolosko.ptuj@gmail.com

O Jani in delavnici:
Agility je kinološka disciplina z velikim učinkom na pasje telo. Od naših psov zahteva, da so zmogljivi, hitri, gibčni, natančni, prilagodljivi, odzivni in visoko osredotočeni, bodisi med treningi ali na večjem številu tekov med tekmovalnimi vikendi. Jana Gams, doktorica veterinarske medicine, diplomantka Univerze v Tennesseeju - smer rehabilitacija psov, in ustanoviteljica centra za veterinarsko rehabilitacijo in športno medicino psov Dogs4motion, licencirana inštruktorica KZS za Agility, FCI Obedience in Rally-O, aktivna tekmovalka v Agilityju in FCI Obediencu bo v obeh delavnicah govorila in pokazala:
- Rutina OGREVANJA in OHLAJANJA: Zakaj je ogrevanje in ohlajanje alfa in omega vsakega agility treninga ali tekmovanja in kako to izvesti čim bolj učinkovito?
- TEMELJI KONDICIJSKE PRIPRAVE: Izboljšana fizična priprava lahko ustvari hitrejšega in močnejšega psa, ki je manj nagnjen k poškodbam
- SPECIFIČNE VEŠČINE ZA AGILNOST: posebne vaje za nadzor in krepitev telesa ki ponavljajo gibe iz parkurja v nadzorovanem okolju. Za izboljšanje moči vašega psa, za boljše odrive, pristanke in prilagodljivost na tleh in v zraku.
- VAJE ZA GIBLJIVOST: izboljšujejo aktivni obsega gibanja v ramenih, bokih in hrbtenici ter pomagajo preprečevati razvoj krajšanja in zakrčenosti mišic po celotnem telesu psa.
- PASTI ŠPORTA: razprava o agilityju, potencialnih vzrokih za porast poškodb v zadnjem desetletju - tveganja poškodb naših psov skozi njihovo športno kariero, dolgoročne posledice slabe fizične pripravljenosti, neprimerne dejavnosti , najpogostejše poškodbe.

Comments are closed.